29-4-2022  Vandaag bereikte ons het bericht dat muzikant Hans olde Agterhuis is overleden.  Hans is in het verleden actief geweest in verschillende bands zoals bijv. The Joy Stars, het Davoli Team en de Merano’s. Hans was al geruime tijd ziek. We wensen familie, vrienden en collega muzikanten veel sterkte de komende periode.
Johnny Mouthaan overleden 31-3-2016 Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat de Enschedese muzikant Johnny Mouthaan is overleden. Johnny heeft in tal van bandjes gespeeld waaronder de The Blues Stars, The Melody Rythmix, The Jackals en The Spyders. Niet zo lang geleden waren we op bezoek bij Johnny om over zijn muziekcarrière te praten. Klik hier. Vol trots en met een twinkeling in zijn ogen liet hij ook z’n oude gitaren zien. Op muziekcassette had hij nog oude live opnames van The Jackals, opgenomen eind zestiger jaren. Eén van de opnames was duidelijk zijn favoriet… Maria, uit de West Side Story. Johnny was op en top muzikant. We wensen Wiep en de kinderen veel sterkte voor de komende periode.
Trompettist  Martin Dokter overleden Maandag 12 mei 2014 is na een kort ziekbed Martin Dokter overleden . Martin was al jaren trompettist van Sixties Soulband de St. John's Family. Martin is 43 jaar geworden. We wensen familie, vrienden en collega’s, voor de komende periode, veel sterkte toe .
Muzikant Henk Zweers overleden 6-3-2014  Op maandag 3 maart is Henk Zweers overleden. Henk was in de sixties bekend als drummer van The Ronal Four. Later heeft hij ook jaren in o.a. de band After All gespeeld. Op het laatste Textielbeatfestivals heeft hij nog gespeeld met zijn Ronal Four. Henk was niet alleen een goeie muzikant maar vooral ook een sympathiek mens. We zullen hem missen. We wensen familie en vrienden veel sterkte voor de komende tijd.
12-10-2011 In het afgelopen weekend is Wim Gerritsen onverwacht overleden. Tot 2005 was Wim bandlid van sixtiesband The Chains. Samen met Buddy, Koos en Egbert heeft hij ca. 40 jaar nummers vertolkt van o.a. FortunesTremeloes en vooral ook The Searchers.
Anne Nijboer overleden 30-5-2016  Vorige week is, na een kort ziekbed, Anne Nijboer overleden. Al vanaf de zestigerjaren kennen we Anne als zeer gewaardeerd collega muzikant. Hij maakte deel uit van sixtiesband The Indeeds. Anne was gewoon een heel aardige vent. We zullen hem missen. We wensen familie en vrienden veel sterkte voor de komende periode.
22-10-2017  vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Arno ter Steege, bassist van The Rowdies, en later van Bob East Showband, na een ziekbed is overleden. We wensen de nabestaanden veel sterkte.
Guus Vaanholt (Refreshers) overleden. 23-6-2019 Op 14 juni jongsleden is Guus Vaanholt overleden. Guus was, in de zestigerjaren, drummer bij de zeer populaire band The Refreshers. Ook tijdens een reünie- concert in 1983 was Guus van de partij. We wensen de familie veel sterkte de komende tijd.  (zie ook Refreshers)
20-12-2019  Vanmiddag bereikte ons het bericht dat Gitarist/zanger Frans Haanskorf is overleden. Frans maakte in de zestiger/zeventiger jaren deel uit van de bekende Enschede band The ROWDIES, later de BOB EAST SHOW BAND. Vanaf 1997 speelde hij in de band QUINT. We wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.
29-2-2020  Vandaag bereikte ons het bericht dat, na een kortstondig ziekbed, Willem Kistemaker is overleden. Willem was jarenlang de zanger en frontman van de band ZUV-X-8. Ook werkte hij mee aan het sixties programma 1969 dat wordt uitgezonden op radio 1 Twente Enschede (v/h EnschedeFM). We wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.
21-5-2020 Uit welingelichte bron hebben we vernomen dat Bert Baarslag is overleden. Bert was een bekende en zeer gewaardeerde muzikant die in tal van orkesten heeft gespeeld. Al in de zestigerjaren, van de vorige eeuw, was hij actief in o.a. de bands Substitute en The Nightstars. Ook was hij jaren lid van de dialect groep Algerak. Met The Nightstars en Algerak is Bert vorig jaar nog actief geweest. We wensen de familie, vrienden  en mede muzikanten veel sterkte in deze moeilijke tijd.
29-10-2020   Vandaag bereikte ons het bericht dat sixties muzikant Arnold Wegkamp is overleden. Tot enkele jaren terug was hij de vaste drummer van de band Butterfly. In de 70er jaren speelde hij o.a. in de band The Creams. Arnold was al geruime tijd ziek. We wensen familie, vrienden en collega-muzikanten veel sterkte toe de komende periode.
29-10-2020   Vandaag bereikte ons het bericht dat sixties muzikant Arnold Wegkamp is overleden. Tot enkele jaren terug was hij de vaste drummer van de band Butterfly. In de 70er jaren speelde hij o.a. in de band The Creams. Arnold was al geruime tijd ziek. We wensen familie, vrienden en collega-muzikanten veel sterkte toe de komende periode.
21-9-2020  Op 7 september is Johnny ter Bogt overleden. Johnny maakte deel uit van de band SOURCE en was op en top muzikant en een karakteristieke figuur in de muzikanten scene van Enschede. Johnny was al enige tijd ziek. We zullen hem missen. We wensen Ans, kinderen, kleinkinderen, familie en mede muzikanten veel sterkte de komende periode.
25-6-2021   Vandaag bereikte ons het bericht dat Stef Meijlink op 24 juni j.l. is overleden. Stef(fie) en zijn broer Hummie waren, in de zestigerjaren, de oprichters van de band The Refreshers die in Enschede en wijde omstreken een grote populariteit genoten. Verder heeft hij tot enkele jaren geleden in tal van Bands gespeeld zoals o.a. The Spyders, Space, Wheels en de band Rembrandt. We wensen familie, vrienden en collega-muzikanten veel sterkte toe de komende periode.
11-8-2021  Vandaag bereikte ons het bericht dat sixties muzikant Ipo Oosterhuis is overleden. Ipo was in de zestigerjaren lid van Beatband HUN. Later heeft hij ook gespeeld in o.a. de bands Black Devils, FAGHM, After All en de Merano’s.  We wensen Geesje, kinderen, kleinkinderen en verdere familie, vrienden en collega-muzikanten veel sterkte toe de komende periode.
8-12-2021  Vandaag bereikte ons het bericht dat Reyer Velders is overleden. Reyer was frontman van o.a. de sixties bands The Centurions (Les Centurions) en Sun-Set. Ook bestierde hij Jaren Lang café De Pimpelaar aan de Oude Markt in Enschede en nam hij diverse keren de presentatie op zich van het Textielbeatfestival waar hij ook weer musiceerde met één van zijn sixties bandjes. We wensen familie, vrienden en collega-muzikanten veel sterkte toe de komende periode.
23-1-2021  Deze week bereikte ons het bericht dat muzikant Joop Walkot is overleden.  Joop heeft in tal van bands gespeeld waaronder Combo Allegro, Canyon, Country, Topaz, New Buffoons en de band Wheels.  In de laatste band is hij, tot vlak voor de corona-periode, actief geweest. We wensen familie, vrienden en collega muzikanten veel sterkte toe de komende tijd.
4-3-2022  Vandaag bereikte ons het bericht dat Geo Wunnink is overleden. Geo was de kleine man met de hoge stem die in diverse Twentse bands heeft gespeeld w.o. The Honest Men en de band Rise en Shine. Geo was al geruime tijd ziek. We wensen familie en vrienden veel sterkte toe de komende periode.
'We've been together now for more than forty years and it don't seem a day to much' Muziek was als een rode draad in jouw leven, een draad die onze groep, The Rabbits, vele jaren heeft verbonden. Veel hebben we gelachen, veel hebben we samen meegemaakt. We weten dat onze band veel voor je heeft betekend. De band waarvan jij een van de oprichters was, daar kon je niet zonder. Fijne herinneringen aan de jaren dat we samen muziek maakten, fijne herinneringen aan jou als persoon, een fijne, rustige vent, een constante factor binnen onze groep. Je gastvrijheid tijdens de repetities bij jouw thuis, het uitwisselen van een goede mop en veel praten over muziek onder het genot van een 'Brookheurn' of een pilsje. Wat hebben we daarvan genoten en wat  zullen we dat missen. Als jij daar ergens boven ook gastvrij bent ontvangen en eenmaal een plekje in de muzikale hemel hebt gevonden, denk dan nog eens met een glimlach aan ons. En als wij 's avonds naar boven kijken en we zien geen sterren, dan weten we het zeker:  die heb jij van de hemel gespeeld! Frans bedankt voor de fijne tijd die we als Rabbits samen hebben mogen meemaken.
26-1-2010 Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat, in de nacht van maandag op dinsdag, onze basgitarist Frans Schaddelee is overleden in zijn slaap. Frans is 59 jaar geworden. We zullen hem missen.
Op zaterdag 13 maart 2010 is Siegbert Selinger overleden. Siegbert was drummer bij sixtiesband de Rowdy's. We wensen familie en vrienden veel sterkte in de komende periode.
Het   overlijdensbericht   van   onze   basgitarist   Frans   Schaddelee,   op   26   januari   2010   vermeld   op   onze   website,   was   de   eerste   van   een   reeks overlijdensberichten   die   nog   gingen   volgen.   Het   zijn   overlijdensberichten   van   muzikanten   of   andere   personen   die   actief   zijn   geweest   in   het 60er   jaren   circuit   van   Enschede.   Voor   een   beter   overzicht   hebben   we   de   berichten   van   de   afgelopen   jaren   nu   verzameld   op   één   overzichtelijke webpagina. Voor vragen, op of aanmerkingen kun je mailen naar info@rabbits60.nl 
10-4-2024  vandaag bereikte ons het bericht dat Bob Luiten is overleden. Bob Luiten Speelde basgitaar, en zong, in de bands The White Rockets en later The Buffoons. We wensen de nabestaanden veel sterkte.